blog-logo

By

Håkan Juholt, stig ur dimma, stig ur rök…

Om jag får se Håkan Juholt, en man av folket som partiledare för Socialdemokraterna, så kommer jag att rösta rött i nästa val. Men om Jacob Wallenbergs lilla springpojke Stefan Löfven får sitta kvar som partiledare i S, så kommer jag att rösta emot Bilderbergsgruppen och dess solida etablissemangs ickeoffentliga maktstrukturer.

– Jimmy Holmevi

3 Responses to Håkan Juholt, stig ur dimma, stig ur rök…

 1. Jimmy Holmevi says:

  Svar på kommentar från Facebook


  Anna: Skärpning Jimmy du som haft ideologi borde veta att politiken inte är en man!!!


  Jimmy Holmevi: Nej, det är inte vad detta handlar om, jag vill bara inte ha en partiledare som har något med Bilderbergsgruppen att göra, och det har Stefan Löfven.

  Och dessutom så är det är VU som störtade Håkan Juholt som ska skärpa sig och inte jag!

  När Daniel Suhonens bok uppdagade en del mycket intressanta frågeställningar inom Socialdemokraderna så var det tyst i ledet, då var det var ingen som var intresserad av att yttra sig eller kommentera vad som faktiskt hade hänt. För mig blev det hela ganska genomskinligt, men jag respekterar att du fortfarande tror på Socialdemokraterna, men försök inte övertyga mig att solidariteten inom S är sann nu i efterhand! 🙂


  Jimmy Holmevi: Jag lämnade dessutom Socialdemokraterna i den ödmjukheten att jag faktisk i efterhand kan krypa till korset och erkänna att jag hade fel, och då hade jag ändå fel i hela 8 år. Men jag är glad att jag kan erkänna detta för mig själv och andra, och ändå samtidigt respektera alla er som fortfarande tror på Socialdemokraterna, utan att tycka att ni ska ”skärpa er!”, eller liknande! 🙂


  Anna: Jimmy det var med ironi jag skrev skärp dig för att jag vet vilken kunskap du sitter på;)


  Jimmy Holmevi: Vilken kunskap är det du menar? Menar du den som gör att jag gick ur S, eller den som gör att jag borde ha stannat kvar?

 2. Jimmy Holmevi says:

  Svar på kommentar från Facebook


  Mattias: Inte för att jag är jätteinsatt.. Men, vad har du så emot bilderberggruppen & hur har bilderberggruppen påverkat världen i negativt? Jag har försökt få fram information om bilderberggruppen & det verkar vara ett gäng ”viktiga” personer som håller möten i sekretess.. Du får gärna förklara


  Jimmy Holmevi: Sanningen är upp till var och än att söka, tolka och ta ställning till. Jag försöker inte sälja ut någon allmän bild av Bilderberggruppen som jag försöker få min omgivning att dela med mig, eller ens förstå.

  Däremot så delger jag gärna min uppfattning om olika begrepp, och om du är beredd att sätta dig in djupt i frågan på ett uppriktigt sätt, så kommer att förstå. Men när det gäller att hjälpa människor att vakna och förstå den stora konspirationen så måste arbetet att börja med att leta efter alla sambanden själv i ett djupare sökande.

  Svaren finns, och om du vill förstå, och är beredd att kämpa för att förstå, så kommer du också snart att förstå. Men det finns inga snabba och enkla svar på frågorna som du ställer, och sökandet efter sanningen måste därför gro och växa inifrån!

  Läs Matteusevangeliet 7:7-8 nedanför:

  ”Bed och ni skall få, sök och ni skall finna, bulta och dörren skall öppnas för er. Ty var och en som ber, han får, och den som söker, han finner, och för den som bultar skall dörren öppnas.”

  Det står nämligen i Bibeln att, ”Den som söker, han finner” och inte ”Den som frågar, han finner”.

  Detta tror jag är sant, och att det i allra högsta grad gäller just sökandet av sanning! 🙂


  Mattias: Jag är nyfiken på din bild av bilderberggruppen! Nu har jag ”knackat” på dörren så nu får du ge mej svar 🙂


  Jimmy Holmevi: Dörren är öppen, men du måste gå igenom den själv…

  Sanningen är nämligen inget svar på en fråga, det handlar om att hitta en inre förståelse…


 3. Jimmy Holmevi says:

  Svar på kommentar från Facebook


  Emanuel: om hemliga sällskap och foliehattar:


  Jimmy Holmevi: Intressant dokumentär, men den bygger tyvärr bara på kunskaper, och när det finns många olika kunskaper som står mot varandra så måste man gå steget längre i sitt sökande än att lyssna på SR, och tro på vad SR säger.

  Det finns oändligt många kunskaper i världen, och olika kunskaper innehåller olika halter av sanna och falska fragment. Det är dessa olika kunskaper som tillsammans bygger mänsklighetens gravt differentierade verklighetsuppfattningar.

  Personligen så förhåller jag mig neutralt till vad som sägs i dokumentären, och utgår ifrån att allt kan vara sanning, lögn, eller bara ren propaganda.

  Måsta bara fråga vad ditt egentliga syfte var med att posta dokumentären? Var det ett försök att försöka leverera den yttersta sanningen till Mattias? Eller var den riktad mot mitt resonemang för försöka framställa mig som paranoid och antisemitisk stolle? 😉


  Emanuel: Det var ett försök att bemöta ditt återkommande postande om konspirationer och bilderberggruppen. Det är väl inte fel att visa att det finns fler sidor av saken en din?
  Om det nu fullständigt har brunnit i proppskåpet hos konspirationsteoretikerna eller om det visar sig att ni har rätt får väl framtiden utvisa.


  Jimmy Holmevi: Jo, men det är just syftet med ditt bemötandet som jag inte förstår, detta då jag ändå säger att det är upp till var och en att söka svar och bilda sig sin egen uppfattning. Jag försöker inte heller att övertala någon att tro på det som jag tror på, så det är ganska intressant. Känner du kanske att din egen verklighetsbild känns hotad av att det finns människor som spekulerar i begreppet ”sanning”?

  Sen om jag vore du, så skulle jag vara mer försiktig med att klassa mig till en grupp som du stämplar med etiketten ”konspirationsteoretiker”, detta då hela den dokumentären som du postade faktiskt är en konspirationsteori mot just denna grupp… Men det har du kanske inte ens har tänkt på???

  Nä, jag skulle snarare vilja klassa mig själv som ”sanningssökare”, och tro mig, de sanna sanningssökarna tvivlar minst lika mycket på olika alternativa konspirationsteorier, som de tvivlar på Public Service, Bilderberggruppen, det politiska systemet, utbildningssystemet och normen inom mainstreamkulturen.

  Tänk förresten på att Noa från Bibeln blev hånad när han byggde en ark, men när ”framtiden utvisade” att han hade rätt så var det för sent att bygga en ark för dom som inte trodde på hans teorier. 🙂


  Emanuel: Det ligger ju lite i konspirationsivrarens natur att förkasta saker som inte stämmer med deras verklighet som just en konspiration. Att du sedan raskt går vidare till att citera en sagobok som skrevs för sådär 2000 år sedan gjör ju inte saken mindre märklig. För min del är det ungefär lika relevant att citera bibeln som att citera spagettimonstret.

  Men som sagt tiden får väl utvisa om du är en missförstådd sanningssägare eller bara en foliehatt.


  Jimmy Holmevi: Jag förstå exakt hur du tänker och känner, jag har själv varit där du är idag 🙂


  Emanuel: Får nog dessvärre börja exprimentera med diverse droger om jag ska börja tycka dina teorier är rimliga 🙂


  Jimmy Holmevi: Jag vet exakt vad du menar, jag har nämligen också varit fängslad i mina 5 sinnen, och det är därför jag säger att det inte finns några direkta svar att ge någon på några frågor alls egentligen.

  Allt handlar om den egna spirituella evolutionen. Men många ordinära människor som inte själva är inne på denna spirituella resan tror att vi sanningssökare tror oss veta svaret på olika märkliga frågeställningar. Men när man vaknar till insikt så handlar det egentligen endast att vakna till den insikten att man egentligen inte förstår någonting alls, och att man aldrig någonsin har gjort det.

  Det är därför jag är noggrann med att kalla mig själv för ”sökare” och inte ”teoretiker”.

  Alla olika teorier är egentligen bara fragment av olika kunskaper som jag använder som ett verktyg för att skapa mig en karta av olika världsbilder. Och genom att jag betraktar alla dessa olika världsbilder parallellt, på ett så neutralt sätt så jag bara kan så växer en gemensam helhet fram ur alla speglade olikheter. Själva sökandet handlar egentligen mer om hur man känner rent intuitivt till hur man överväger olika metafysiska möjligheter av var som faktiskt är verkligt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *