blog-logo

By

Lite Söndagstankar á la Jimmy

Vetenskapen spekulerar ju fortfarande i vad fenomenet ”Svart Hål” är och vad det innebär…

Personligen så vet jag inte säkert, men jag har självklart mina teorier, tankar och aningar om vad ett ”Svart Hål” skulle kunna vara…

Jag kan tänka mig att ett ”Svart Hål” skulle kunna jämföras med en lins som projicerar ut den verklighet som vi upplever som vår verklighet ur vårat vardagliga perspektiv, men att samma verklighet egentligen händer i det ”Svarta Hålet”, fast spegelvänt…

För att förklara detta enklare så kan du föreställa dig att vi alla har två ”Svarta Hål” i våra ögon, nämligen pupillerna. Men den intressanta frågan är ifall det som vi projicerar genom pupillen egentligen händer i en värld utanför oss själva, eller om det som vi projicerar hela tiden händer inom oss?

Och om nu allt det som vi ser händer inom oss, vad finns i så fall i världen utanför??

Det intressanta är att hela min tanke skulle kunna förklara det Kabbalistiska begreppet ”As Above So Below”!

Fundera lite på detta!!

– Jimmy Holmevi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *